Ana Babić iCandy mama blogerica

Da Vam ukratko opišem kako moj dan izgleda…zapravo bi ga mogla svesti u jednu riječ-KAOS! Teško da može biti drugačije kada radiš 2 posla, imaš dijete od (skoro) 6god.,trudna si…

Dan kreće buđenjem oko 7.30 (ako zanemarimo buđenja po noći i sve odlaske na wc-one divne stvari koje se događaju u trudnoći). 7.30 je zapravo super, jer je moj prvorođenac napokon počeo spavati tako “malo duže”, dok je bio beba buđenje je bilo u 6 ( u jednom periodu i u 5!!). Spremamo se za vrtić/posao…i molimo Boga da je prvorođenac naspavan i dobre volje inače to spremanje traje i traje i traje,a ja ludim i ludim i ludim….
Kada se napokon spremimo žurimo u vrtić,pa na (redovni) posao (tajnica na pola rv,drugi posao je fotografiranje-obiteljska fotografija pa sam tu fleksibilnija malo). Na poslu je sa trbuhom u 28.tj. trudnoće zanimljivo sjediti…stol ti je daleko,stolice neudobne, pa se premještam sa uredske stolice na pilates loptu,pa mi lopta nema oslonac za leđa i opet se vratim na stolicu…i tako nekoliko puta u tih 4h..Nakon posla kupovina namirnica i svega za kuću, pa po dijete u vrtić.
Doma kuham ručak koji jedemo najčešće u 17-18h, pa nam dođe više kao večera.
Ako nemam zakazanih snimanja, imam vremena za šetnju sa mojim muškarcima (čekam malu princezu da omjer u obitelji bude 2:2 )
Spremanje za spavanac je oko 21h…njih dvojica u krevet a ja krećem na drugi posao, sjedam za stol i editiram fotografije, odgovaram na poruke, pišem objave na IG, slažem fotoknjige….napokon sam došla sebi pa opet mogu raditi i biti budna do 1-2, na početku trudnoće sam samo spavala i sa svim kasnila…
Zbog prirode posla svaki dan mi je zapravo dugačiji..danas recimo nisam bila tajnica već samo fotograf. Izašla iz kuće u 8.10,došla kuci u 22.10.
Evo i ovu prijavu pišem zadnji čas…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)