Ana Vladusic iCandy mama blogerica

15:00

Papija(tata je Argentinac,svi ga zovemo PAPI) smo ostavile na aerodromu.Zapravo,ispratile samo. Tkogod me zna, zna da ja vozim samo sigurne rute. Aerodrom nije sigurna ruta za vrijeme praznika.

15:23

Dok pišem ovu prijavu, na mobitelu naravno, pošto se na laptopu gleda Maša, kako bih si “kupila” 15 minuta mira, mlađe dijete je odlučilo bratu nacrtato dobrodošlicu na bijeloj kožnoj stolici. Jako je sretna. Sjaj u očima definitivno imamo obje. Što od sreće, što od muke. Pomahnitalo tražim “domaće recepte” za skidanje flomastera s kože.

Mlijeko, ulje, aceton, pokušala redom. Ne ide. Mama mi smo gladne. Mamaa jel’smije Mey gumene bombone? Rekla je da volii.

Objašnjavam joj da mama piše pričicu za iCandy, ali ona od svega čuje samo candy, te počinje pjesmicu “Johny, johny”. Sestra pjeva back vokale.

16:40

Nakon što smo se dogovorile da će Mila (2 god.) pojesti bombone umjesto Mey jer psi ne jedu slatko (pošto može ona, stvar je odjednom puno jasnija) uzimamo bicikle i idemo u park.

Odlučila sam napisati popis stvari za bolnicu, pa ćemo putem stati u dućan. Kao, moći ću ja s 2 djece, 2 bicikla, psom i trbuhom do zuba.

16:50

Na popisu spavaćica, a one u liftu.

17:00

Lažem, objavu naknadno pišem jer ako izvadim mobitel u parku, u tom trenutku netko će se raspasti. Murphyjev zakon.

19:00

Stigli smo doma,pjeska na njima dovoljno za nasipati gradskuplažu. Nisam stigla u dućan. Very surprising hah.Večera prolazi ko’ po špagi, taman dovoljno da se ponadaš da uskoro spavaju i da ćeš dovršiti popis i prijavu.

Ali ne…Mila na kupanje nosi šalice i odluči da je u kadici previše vode. Kad sam stigla, mogla samj edino krpe uzeti. Šalica, pošalica i poplava. Kuha juhu ali ušla je muha, kaže?!

21:00

Svi spavaju. Na popisu i dalje SPAVAĆICA…da, jesam rekla da nam stiže i treće?😊

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *