Danijela Kušec iCandy mama blogerica

Jutro, nekad i zora, umjesto budilice javlja se moja curica koju ne mogu odgoditi ni 5 minuta. Svako jutro se pitam istu stvar, „zašto se ne voli izležavati?“ No dobro, doći će jednom i „teen“ godine pa ćemo se naspavati. 


Dok Lara uživa u svom omiljenom doručku, ja bacim oko na društvene mreže, to je moja jutarnja „kava“. Budući da sam opet trudna, plus jednogodišnjakinja, moja energija je na minimumu.
Dan je nekad tako usporen, barem iz moje perspektive. Iako…ni ne stignem odgovoriti na sve komentare i poruke, već je stiglo vrijeme ručka. Tu moja energija poraste jer je vrijeme i za Larin popodnevni spavanac, što znači minimalno sat i pol vremena za mene.


Najdraži dan mi je onaj kad nemam posla i tih sat vremena se izležavam na kauču gledajući seriju, baš kao u vrijeme studiranja. Ali kad se alarm iz sobe ponovo oglasi vrijeme je za popodnevnu akciju. Bilo sunce, snijeg ili vjetar nas dvije i naš pas Đurđa smo u šetnji. Svima nam paše svježi zrak, pogotovo proljetni. Ako izostavim pokoju afektivnu respiratornu krizu, odbijanje ručka, drekec do vrata i neuredan stan, možemo reći da je to bio sasvim solidan dan. A sad držimo fige za noć bez buđenja i uživanje u spavanju dok trbuh nije do zuba. 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *