Suradnja godine – iCandy for Land Rover

 

Stvorena da s njima istražujete

U suradnji sa britanskom tvrtkom Land Rover, iCandy All- Terrain kolica sada prvi puta dolaze u varijanti sa 4 kotača. Ovakvim dizajnom odaje se počast izvrsnosti ova dva britanska brenda u koji je utkana sva širina njihovih sposobnosti i tehničkih inovacija.

Kolica zadržavaju prepoznatljivi iCandy DNA, uz dodatak voznih performansi Land Rover automobila.
Krajnji rezultat je vozilo s kojim možete ići u svaku avanturu koju poželite.

Prepoznatljiv rešetkasti Land Rover uzorak proteže se kroz detalje u dizajnu samih kolica. Od metaliziranog uzorka na ručki za guranje, preko uzorka na kroviću i materijalu sjedećeg dijela.

Istaknuti šavovi na ručki za guranje i prednjoj ručki, izvedeni su na isti način kao i na upravljaču Land Rover automobila.

Istaknuti narančasti detalji, pomno su raspoređeni po određenim dijelovima kolica kako bi naglasili, kao i kod Land Rover automobila, sve najvažnije funkcije samih kolica.

Kvaliteta, luksuz, funkcionalnost i izgled čine ova kolica posebnima.

Putni sustav za svaku avanturu

Svaki milimetar ovih kolica promišljen je do zadnjih detalja. Uz kvalitetu koja je bez premca u klasi, iCandy za Land Rover kolica je potpuni putni sustav na kojem se može koristiti i autosjedalica i košara za novorođenče i sjedeći dio.

Košara za novorođenče – od 0-6 mjeseci

Ovo je najbolji način da osigurate svojoj bebi siguran, potpuno ležeći položaj od samog trenutka njenog rođenja. iCandy za Land Rover košara za novorođenče je sigurna i prikladna za cjelonoćno spavanje.

Sjedeći dio – od 6 mjeseci do 25 kg

Kada vaše dijete bude u mogućnosti samo držati svoju glavicu (sa otprilike 6 mjeseci starosti), spremno je istraživati svijet iz drugačije perspektive, koja omogućuje bolju interakciju. To je trenutak za početak upotrebe sjedećeg dijela.

Tehničke karakteristike

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *