Dodijelili smo nagradu iCandy mami blogerici!

 

Dodijelili smo nagradu iCandy mami blogerici!

 Svi roditelji koji su pretraživali široku ponudu najboljih proizvoda za bebe, djecu i trudnice, posjetili su sajam “Dani beba, djece i trudnica” na kojem je svoje vrhunske proizvode izlagao i iCandy

iCandy Orange kolica – zvijezda ovogodišnjeg sajma

iCandy je na Danima beba, djece i trudnica predstavio Orange kolekciju – kolekciju otpornu na budućnost. Idealno rješenje za roditelje s dvoje djece ili s blizancima, a koji žele uštedjeti prostor kako tijekom vožnje, tako i tijekom odlaganja kolica. Laganim promjenama konfiguracija, Orange kolica nude čak 30 mogućih rješenja za postavljanje autosjedalice, košare ili sjedećeg (sportskog) dijela. Ova kolica su otporna na budućnost jer olakšavaju roditeljima laganu promjenu od kolica za jedno do kolica za dvoje djece!

Sajam je nezaobilazna destinacija i za poznate mame

Osim korisnih informacija o predstavljenim novitetima i posebnih sajamskih cijena, okupljeni su dobili brojne savjete stručnjaka o njezi i sigurnosti beba i djece. Mikroedrin štand posjetili su i brojni poznati roditelji. Primjerice, Jelena Perčin iskoristila je ovaj sajam kako bi odabrala iCandy opremu za bebu koja uskoro dolazi. Posjetile su nas i mame blogerice koje su dojmove i doživljaje prenosile  putem svojih društvenih kanala.

Dodijeljena je nagrada iCandy mami blogerici Ani Vladusic

Blogerska zajednica bogatija je ove godine za još jednu mamu blogericu, novoizabranu iCandy mamu blogericu Anu Vladusic o čijim ćete iskustvima još imati priliku čitati upravo na službenoj web stranici iCandy Hrvatska. Na dodjeli nagrade pridružile su nam se i druge dvije finalistice, Petra Ninčević i Bosa Pavlović koje su primile utješne nagrade kao znak zahvale za sudjelovanje u kreativnom natječaju “Traži se iCandy mama blogerica!”.

Pogledajte galeriju fotografija sa službene dodjele nagrade u nastavku!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *