Dječja kolica i za najzahtjevnije terene – iCandy Peach All Terrain

Kolica koja glatko klize po svim terenima – Peach All Terrain

S više od 70 nadogradnji, novi iCandy Peach All Terrain spreman se suočiti sa svim vrstama terena, lakše nego ikada prije. Makadam, šumski putevi, livade i ostali zahtjevniji tereni, sada postaju omiljena destinacija roditeljima koji se odluče za ova kolica dizajnirana za obitelji avanturističkog duha.

Moderne tkanine u hit boji sezone, dašak sportskog izgleda te mnogo različitih mogućnosti koje All Terrain kolica pružaju, izdvajaju ih iz konkurencije i čine ih prvim odabirom aktivnih roditelja. Najveći pomak u usporedbi s prethodnim Peach All Terrain modelom, očituje se u mogućnosti korištenja tri ili četiri kotača, ovisno o osobnim preferencijama i potrebama roditelja. Sada prvi put, All Terrain kolica mogu biti za jedno dijete, ali i za dvoje djece različite dobi, kao i za blizance.

Zadržite svoj način života i sa svojom bebom

Upravo je karakteristika zamjene iz 3 u 4 kotača, omogućila je da roditelji nadograde svoja kolica, a da pri tome nisu sputani u istraživanju prirode. Nadogradnja u kolica za dvoje djece, nimalo ne umanjuje vrhunske performanse jednostrukih kolica. Lako sklapanje jednom rukom, automatsko zaključavanje pri sklapanju, mogućnost da stoje sama kada su sklopljena i slični dodaci, napravljeni su kako bi se roditeljima omogućilo da manje vremena troše na nepotrebne stvari, a više na uživanje u roditeljstvu.

iCandy Peach All Terrain kolica dostupna su u tamnozelenoj “Forest” boji uz nekoliko sivih detalja, koja će se odlično uklopiti u sve ljepote prirode u kojima će se naći.

Karakteristike proizvoda:

• Lako otvaranje kopče jednom rukom

• Gume pogodne za vožnju po svim terenima

• Mogućnost korištenja 3 ili 4 kotača

• Lako skidanje stražnjih kotača

• Velika košara za stvari zapremnine 33l

• Samostojeća kada su sklopljena

• Za jedno, dvoje djece različite dobi ili blizance

• Košara za novorođenče prikladna za cjelonoćno spavanje

• Sjedeći dio može biti okrenut prema roditeljima ili prema van

Košara za novorođenče

Velika košara za novorođenče pruža bebi mnogo prostora za rast i razvoj. Luksuzni materijal kojim je košara obložena, lako se skida i pere u perilici rublja.

Prikladna je za cjelonoćno spavanje, što roditeljima pruža mogućnost da njihova beba bezbrižno nastavi spavati u košari kolica i nakon večernje šetnje. I dnevne šetnje su sigurne za bebicu, budući da je krović napravljen od materijala sa SPF 50 za zaštitu od jakih sunčevih zraka. Meki podstavljeni madrac pruža bebi svu potrebnu udobnost, a također ga se može lako oprati u perilici rublja. Kvaliteta i materijali od kojih je košara izrađena, svakako pružaju mogućnost dugotrajnog korištenja iste. Kako bi se roditeljima pružila pomoć u uštedi prostora, okvir košare se koristi i za sjedeći dio, tako da nakon što beba preraste košaru, roditelji će trebati pronaći prostor samo za meki tekstil, koji je lako pohraniti.

Sjedeći dio

Prostran sjedeći dio izrađen je od mekih materijala za povećanu udobnost djeteta, a dodatni komfor pružaju i prozračni materijali koji reguliraju temperaturu. Mrežasti džepić na leđima sjedećeg dijela dizajniran je da odgovara sportskim trendovima i vrlo je praktičan za pohranu sitnica koje roditelji žele imati pri ruci. Sportski dizajn odlikuje se i na poteznom mehanizmu mrežice za strujanje zraka na kroviću. Otvor za strujanje zraka dizajniran je na način da roditelji sami mogu regulirati veličinu otvora, kako bi svom djetetu pružili maksimalnu prozračnost, ali i zaštitili ga od nepovoljnijih vremenskih uvjeta.

Iako su kolica prožeta sportskim duhom, prepoznatljiv iCandy DNA očituje se u cjelokupnom dizajnu i kvaliteti ovih All Terrain kolica. Važno je napomenuti da je dizajnerski iCandy tim u obzir uzeo sve želje i reakcije kupaca i utkao ih ovaj novi model. Dodatnoj udobnosti svakako pomaže nosivost sjedećeg dijela do čak 25 kg, što ih čini vodećim u klasi, kao i produljiva potpora za noge. Ove karakteristike pružaju mogućnost dugotrajnog korištenja kolica. Sjedeći dio lako se okreće prema roditelju ili prema van, a položaj mu se lako podešava jednom rukom u četiri različita položaja. Dijete je u kolicima osigurano pojasom u 5 točaka i sigurnosnom kopčom koja se otvara jednom rukom. Umjetnom kožom presvučena prednja ručka, lako se otvara s jedne ili druge strane.

Mogućnost promjene broja kotača

Peach All Terrain kolica roditeljima nude mogućnost korištenja tri ili četiri kotača, ovisno o njihovim željama i potrebama. U osnovni paket kolica uključene su obje opcije, a laka izmjena pritiskom spoja na gornjem dijelu nosača kotača, pruža mogućnost brze i jednostavne prilagodbe u svega nekoliko sekundi. Peach All Terrain kolica zaista pružaju mogućnost roditeljima da krenu u avanture prirodom na način na koji im najbolje odgovara.

Konfiguracija za dvoje djece

iCandy Peach All Terrain model iz 2019. godine donosi još jednu veliku novost u usporedbi s dosadašnjim modelima. Ovo su prva All Terrain kolica koja se mogu transformirati iz kolica za jedno dijete u kolica za dvoje djece ili blizance. Navedena mogućnost čini ova kolica otpornima na iznenađenja koja donosi budućnost. Prilikom promjene u kolica za dvoje djece, ona neće izgubiti na svojoj funkcionalnosti i neće postati velika i nezgrapna, već će ostati u dimenzijama jednostrukih kolica. Na jedan okvir kolica, vrlo lako se dodaju dvije košare za novorođenčad ili dva sjedeća dijela. Kako bi se prenamijenila u kolica za dvoje djece, roditelji bi trebali nadokupiti Set za promjenu konfiguracije, kao i dodatni materijal za sjedeći dio.

** Iz sigurnosnih razloga u konfiguraciji za dvoje djece preporučuje se isključivo upotreba četiri kotača, kako bi se težina pravilno raspodijelila po cijelom podvozju.

***Kočnica nije smještena u sredini stražnjeg dijela, kako bi bila lakše dostupna u konfiguraciji za dvoje djece. All Terrain kolica pružaju mogućnost namiještanja dva sjedeća dijela na istu visinu.

Doza luksuza

Prošiveni detalji donose udobnost i stil, a uz kombinaciju različitih tonova jedne boje, ova kolica su moderan izbor za sve stilski osviještene roditelje. Matirano satensko podvozje elegantan su i trendi dodatak. Eleganciji dodatno pridonosi prilagodljiva ručka od crne umjetne kože. Kombinacija tamnozelene tkanine sa sivim detaljima odlično će se uklopiti u prirodu. Košara za stvari je u istoj boji kao i tkanina sjedećeg dijela i košare za novorođenčad. Uz nosivost od 10 kg i praktičnim pojasom za nošenje na ramenu, ova košara dodatno podiže funkcionalnost kolica. Svakako je važno spomenuti i gume izrađene od kombinacije EVA i PU pjene, koje osiguravaju udobnu i neometanu vožnju, bez mogućnosti pucanja.

Sklapanje

Peach All Terrain kolica sklapaju se na, sada već prepoznatljiv iCandy Peach način, jednom rukom uz automatsko zaključavanje. Ovako sklopljena kolica su samostojeća.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *