Peach 2018.

 

Ikona. Ponovo rođena.

Ikona. Ponovo rođena. To je najbolji opis Peach kolica, koja su u odnosu na prethodni model poboljšana sa 60 novih ideja. Zbog toga su ta kolica najpoželjniji luksuz u svijetu kolica.

iCandy Peach karoserija pažljivo je dizajnirana. Na sve prednosti prethodne verzije kolica dodano je još više stila, funkcionalnosti i kreativnosti. iCandy je prikupio iskustva roditelja širom svijeta, nadogradio ih svojim dizajnerskim rješenjima i kroz novi Peach pružio vrhunski doživljaj vožnje i još puno više od toga.

Prilikom kreiranja kolica, najveća je pažnja posvećena pružanju najudobnije vožnje za dijete. Kvaliteta, inovacija i sigurnost temeljni su principi marke iCandy, a Peach kolica osiguravaju udobnu vožnju i iskustvo kao ni jedna druga kolica na tržištu. U ovom kreativnom procesu, koji predstavlja sljedeću fazu evolucije ikonskih iCandy Peach kolica, nije se zanemario ni najmanji detalj. Zahvaljujući iznimno glatkoj vožnji, neusporedivom stilu i lakoći rukovanja, iCandy Peach već je dugo omiljen mnogim poznatim osobama, uključujući Victoriu i Davida Beckhama, Sir Richard Bransona, Bradley Coopera, Elin i Ivicu Kostelić, Marijanu Batinić, Helenu Minić i Dalibora Matanića, Vandu Winter, Mirnu Medaković i mnoge druge.

Moj iCandy stil

Bogata tekstura, predanost i vještina izrade kolica dolazi do izražaja već na prvi pogled. Peach sada po prvi puta roditeljima omogućava da sami slože svoju idealnu kombinaciju boje tkanine i boje podvozja.

Peach 2018. dostupan je u 4 različite boje tkanine i 3 različite boje podvozja koje se međusobno izvrsno nadopunjuju i time omogućavaju odabir između 15 prekrasnih kombinacija boja. Dove siva, Beluga crna, Indigo plava, Damson bordo i Nectar žuta su dostupne boje tkanina, dok su podvozja dostupna u Phantom (crnoj), Satin (mat) i Chrome (kromiranoj) varijanti. 

Vrhunska funkcionalnost

Britanski tim iCandy dizajnera ne prihvaća nikakva ograničenja. Njegova strast i posebnost sastoji se od kreiranja kolica koja izražavaju stil, ali ne na štetu funkcionalnosti.

U svojoj 5. generaciji Peach kolica, iCandy je uveo brojne novosti koje aktivno unaprijeđuju životni stil roditelja. Na stražnjoj strani sjedala sada se nalaze dva džepa koja osiguravaju da vrijedne stvari ostanu pri ruci. U isto vrijeme, krović kolica na vrhu ima produljivi dodatak, može se dodatno produljiti otvaranjem patentnog zatvarača, a ima mrežicu za poboljšanu cirkulaciju zraka i ugodnu temperaturu. Posebni krović može prekriti mrežicu i tako osigurati dodatni hlad za bebu, a prekrivenost mrežice regulira se uz pomoć pametno postavljenih magneta; koji kontroliraju koliko je krovište izloženo suncu.

Od kolica za jedno dijete do kolica za dvoje djece

Svjetski poznata iCandy Peach kolica su multifunkcionalni proizvod pogodan za jedno dijete, ali i za dvoje djece različite dobi ili za blizance. Ova kolica nisu samo stilski i funkcionalno ispred svog vremena, već pružaju mogućnost da se dvoje djece vozi na istom podvozju kao i jedno dijete. Ovakva mogućnost uvelike smanjuje troškove kupovine dodatnih kolica za drugo dijete, koja su potrebna ako je među djecom mala razlika u godinama. Dio osoba koje prvi puta postaju roditelji kupuje Peach kolica kako bi omogućilo djetetu da se nastavi voziti u kolicima i kada dobije “pojačanje”. Promjena konfiguracije za jedno dijete u konfiguraciju za dvoje djece ne može biti jednostavnija. Roditelji samo trebaju nadokupiti set za promjenu konfiguracije i dodatni materijal za sjedeći dio i kolica se transformiraju u vozilo za dvoje. Također, dvoje blizanaca može se voziti u košarama ili sjedećim dijelovima na istom podvozju, što uvelike olakšava upravljanje kolicima i manevriranje ulicom ili kroz uske prolaze trgovina. Posebno poboljšanje novog Peach modela očituje se u tome što se sada i u konfiguraciji za dvoje djece i za blizance, koristi košara za novorođenče i sjedeći dio iz osnovnog seta. Kada dijete preraste košaru za novorođenče, materijal se jednostavno skine i na isti okvir postavi materijal sjedećeg dijela. Velika novost je da su sada košare i sjedeći dijelovi, i u konfiguraciji za dvoje djece, veliki i prostrani. Samim time, roditelji više nemaju potrebu kupovati manje, blizanačke košare i/ili manji sjedeći dio, kako bi koristili kolica u konfiguraciji za dvoje djece, što štedi i novac i prostor.

Evolucija inovacije

Kako bi se najpoznatiji iCandy model, Peach, još više isticao među konkurencijom, nova linija je nadograđena genijalnim dodacima za još ugodniju i funkcionalniju upotrebu. Osim vrlo jednostavnog sklapanja jednom rukom, sada je omogućeno i automatsko zaključavanje sklopljenih kolica. Prednja ručka se vrlo lako otvara s obje strane, što se na Orange modelu pokazalo izvrsnim rješenjem. Napokon, sada je i Peach modelu omogućeno interaktivno sjedenje za oba djeteta u konfiguraciji za dvoje, što roditeljima i djeci omogućava bolji pogled i lakšu povezanost.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *