Petra Galogaža iCandy mama blogerica

NASA PRICA

Nasa najljepsa prica zapocela je 19.prosinca, netom nam prosle godine. Danas nas mladi gospodin ima skoro cetiri mjeseca. Tek sad shvacam kad ljudi kazu kako vrijeme leti. Prakticki se nismo ni okrenuli, a evo nas, ovdje smo gdje jesmo. Mislim da je i to carolija kod nasih malenih, ne ostavljaju nam prostora biti nespreman, biti premoren, biti ovdje samo za sebe. Imamo neki visi cilj.

Kako izgleda dan jedne mlade majke uz to studentice PR-a ? Zanimljivo, svakako zanimljivo.

Oci su mi teske, daj barem jos pet minuta, molim te. Pogledam na sat, pola sedam ujutro. Ne radis ha ? Ne moras na posao ? Ha – ha , kako da ne, ja sam budan ! I gladan, nemoj zaboraviti ! Gleda u mene tim okicama kao sova, a ja u njega sva zguzvana u zudnji za barem jos pet minuta. Samo malo, na trenutak ostajem zbunjena, odakle ti u nasem krevetu. Ne sjecam se da sam te uopce donijela ovamo. Ocito jesam, dohodao nisi sigurno. Znas zasto ? Zato sto si jedna jako lijena beba koja odbija kretnje i radnje, osim ako ne ukljucuju hranu, naravno. Ustajemo, tocnije ja ustajem. On i dalje lezi kao kraljevic i ceka. Pelena, bodi, maramice, krema, okej sve imamo, ajmo i tu malu guzicu dovesti u red nakon burne noci migoljenja nogicama. Nadam se da je sav sadrzaj ostao u peleni. Uf, naravno da nije, ima malo i po carapama. I dalje gleda u mene, kao pa kome to sad smeta, meni ne, bas mi je dobro i ovako. Nije da ne smrducka, stvarno se osjeti, evo i pas je pobjegao iz sobe. Samo moj dragi jos lezerno hrce kao da nijedne brige svijeta nema.

Ustali smo ( ja sam ustala, on nece jos dugo ) , presvukli se, dosli k sebi ( kako tko ) i idemo u novi dan ! Sunce je vani, konacno, ona zima kao da nikad nije mislila proci. Gospodin je u njihaljci i odusevljen igrackama iznad svoje glave, nije da ih gleda vec tri mjeseca, jedne te iste. Ne zalim se, to znaci popiti kavu u miru.
Kava je skuhana, dragi se izmigoljio iz kreveta. Idemo popiti kavu, deset minuta u miru. Netom sto smo sjeli, kme-kme-kme, eto ga. Zove, vice, jauce, sve brige svijeta su mu u sekundi strovalile na malena leda. Skacem kao bogomoljka, sto se dogodilo. Sto se dogodilo ? Muzika u igrackama se ugasila. U tome je bio sav problem, najveci njegov problem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *