Mi smo donijeli 381 odluku – Vi trebate donijeti samo 1!

Kolica iCandy Lime pomno su dizajnirana i brižno testirana kako bi svaki njihov sastavni dio bio izveden do savršenstva.

Predstavljamo Vam naša nova kolica iCandy Lime –  svaki od 381 sastavnog dijela pažljivo je proučen i dizajniran radi postizanja najvišeg stupnja funkcionalnosti i kvalitete.

Sve svoje znanje i stručnost ugradili smo u ovaj potpuno novi, multifunkcionalni, kompaktni sklopivi putni sustav koji vaše dijete može koristiti od rođenja do 25 kilograma, a dodatnu prednost pruža i integrirano postolje za vožnju drugog djeteta.

Lime ima novi iCandy sustav sklapanja, prvi takve vrste, koji smo nazvali TotalFold.

Taj sustav omogućava da se Lime brzo i jednostavno sklapa zajedno s montiranim sjedećim dijelom i zaštitnom prečkom, što ga čini jednim od najbržih i najkompaktnijih sustava sklapanja uopće.

Kao cjeloviti putni sustav, Lime donosi potpuno novu dimenziju funkcionalnosti. U osnovnom paketu dolaze i adapteri za autosjedalicu pomoću kojih možete na Lime pričvrstiti kompatibilnu autosjedalicu, a možete koristiti i prostranu košaru prikladnu za cjelonoćno spavanje.

Vrlo laka aluminijska konstrukcija i ERP gume otporne na puknuća omogućavaju glatku vožnju, neovisno o uvjetima na tlu. U paket su uključeni i povisivači koji vam omogućuju da podignete košaru za novorođenče ili sjedeći dio, te na taj način povisite poziciju košare za novorođenče ili sjedećeg dijela, radi bolje i kvalitetnije interakcije s vašom bebom. Kad se povisivači koriste sa sjedećim dijelom, oni omogućavaju kolicima da se sjedeći dio okrene prema okolini što omogućava vašem djetetu da istražuje svijet ili da sudjeluje u objedu u restoranu ili u situacijama kada hranilica nije dostupna.

Funkcionalnost bez premaca i svakodnevna praktičnost bili su nam prioritet pri dizajniranju iCandy Lime kolica. Prostrana, lagana i vrlo lako dostupna košara ima nosivost do 10 kg, a prilagodljiva kožna ručka pruža savršeni osjećaj svakome tko vozi ova kolica. Sklapanje i uklanjanje sjedećeg dijela je postupak koji možete izvesti samo jednom rukom! Uz to, pojas s pet točaka pruža brzi, jednostavni, ali vrlo sigurni sistem za vaše dijete. U paketu dolazi i kišna navlaka za sjedeći dio te košaru tako da u Lime kolicima možete uživati bez obzira na vremenske uvjete.

Za roditelje koji imaju više djece, Lime nudi odlično rješenje – integrirani buggy board nosivosti do 20 kg što smanjuje troškove roditeljima prilikom kupnje kolica, a djeci pruža osjećaj zabave. Integrirani buggy board može se koristiti kad je košara ili kad je sjedeći dio na kolicima bez straha da će dječje nogice smetati vožnji.

Saznajte sve o Lime kolicima u videu!

2 thoughts on “Mi smo donijeli 381 odluku – Vi trebate donijeti samo 1!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)