O nama

 

iCANDY POVIJEST

Tvrtki iCandy predstavlja obiteljski posao. Braća Bradley i Warren Appel upila su znanje o proizvodnji od svojeg djeda Charlesa koji je tvrtku osnovao 1933. godine.

Do osamdesetih tvrtka je izrađivala dječje kacige za bicikle i sigurnosna sjedala za automobile da bi potom počela razvijati vrlo popularne proizvode za djecu.

Kako bi dosegli zvijezde, braća Appel shvatila su da moraju usmjeriti svoje inovativno razmišljanje i tražiti najvišu kvalitetu u niši na tržištu.

“Odlučili smo prodavati svoje proizvode samo putem prodavača koji nude vrlo personaliziranu uslugu, pružajući kontakt jedan-na-jedan. Znali smo da to budući roditelje žele.”, priča Bradley.

2005. godine odlučili su da žele kreirati nešto posebno – jednostruka-na-dvostruka dječja kolica pod novim nazivom iCandy.

Dvije godine kasnije prvi na svijetu dvostruki sustav dječjih kolica s jednim okvirom ugledao je svjetlo dana i bio potpuno drugačiji od svega što se tada nudilo na tržištu.

To je eklektična kombinacija mašte, inženjeringa koji pomiče granice i pažljivo razmatranog razvoja po kojima smo danas poznati.

Warren je rekao: “Za savršenost koju možemo postići i za ono što bismo sljedeće mogli kreirati ne postoje granice.”

DIZAJN

iCandy recept za inovaciju – britanska izrada bez granica.

Jedna od ključnih stvari po kojima se iCandy proizvod ističe je upotreba aeronautičke tehnologije. Standard inženjeringa i luksuzni materijali konkuriraju onima aviona, a ne dječjih kolica. Rezultati se vide i osjećaju u savršenoj funkcionalnosti.

Glatkoća pokreta i jednostavnost rukovanja od prvog dodira rezultat su vrhunskog inženjeringa. Vožnju za bebu učinili smo besprijekornom, sigurnom i savršeno udobnom, a vaše iskustvo čistim zadovoljstvom.

Poput dizajna jednako je važan izgled – izgled luksuza, mode i stila.

iCandy dječja kolica omogućuju vam da svojem novorođenčetu pružite najbolje ugađajući i vlastitom modnom izričaju. Dobar primjer je i suradnja s vodećom modnom dizajnericom, Janet Collin, koja je prije radila za Mulberry i Louis Vuitton, a danas dizajnira iCandy torbe. Takav pristup nam osigurava da predviđamo trendove i održavamo vlastitu potvrdu u svijetu mode.

Uravnoteženost funkcionalnosti, luksuza i dizajna, dinamička upotreba boja prepoznatljivi su za roditelje koji očekuju i zaslužuju više.

INOVACIJA

iCandy kolica su dizajnirana u Velikoj Britaniji kako bi se osiguralo savršenstvo i nepokoriv dizajn. Kada birate iCandy, ne kupujete samo kolica već dobivate garanciju vrhunske kvalitete, sigurnosti i funkcionalnosti za vaše dijete i obitelj. Uložili smo mnogo godina u razvoj i nemilosrdna testiranja kako bismo dobili vrhunsku kvalitetu kojom se naši proizvodi danas odlikuju.

KVALITETA

Imamo strast za kvalitetu koja osigurava da su svaka iCandy dječja kolica ispitana u uvjetima daleko iznad mjerila industrije.

Da bismo zaštitili integritet iCandy dizajna i izrade, radimo samo s tvornicama koje proizvode vrhunske tehničke proizvode jer samo one mogu proizvoditi prema našim standardima kvalitete.

Mi potom ispitujemo, guramo, vučem i trgamo na svoj način prema sedam skupova međunarodnih standarda i dosljedno ih nadmašujemo.

Zašto težimo toliko visokim standardima? Mi od nas samih i našeg posla ne prihvaćamo bilo što manje od savršenstva kako bismo osigurali da upravo to isporučujemo.

Želimo ostvariti vaše snove i zato odbijamo ugroziti bilo koji aspekt uključen u kreiranje savršenih iCandy dječjih kolica.

SVJETSKA KLASA

“iCandy World” nastavlja se širiti u skladu s potražnjom roditelja diljem svijeta koji žele iskusiti vrhunsku iCandy kvalitetu.

Naša etika kreiranja nenadmašnih proizvoda proizlazi iz strasti da roditeljima pružimo osjećaj blagostanja od prvog trenutka; prvog pogleda, prvog dodira.

Vjerujemo da roditelji prepoznaju naš integritet i želju za izradom samo najboljih dječjih kolica. S reputacijom koja nam je utirala put kako smo iCandy isporučivali u više zemalja svake godine… Naši proizvodi prodaju se u 33 zemlje i još uvijek se širimo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)