Jednostavno najbolji – iCandy Lime

 

Svjetski poznati vodič kad su u pitanju isprobani i testirani proizvodi, neovisni IndyBest i ove je godine objavio nagrade za proizvode koje preporučuje roditeljima prije nego li se odluče za kupnju istih.

U posljednjem IndyBest testiranju “testirano je više od 20 kolica koja pripadaju skupini “najboljih”” u kojem je iCandy Lime Lifestyle imenovan za “najbolju ukupnu ocjenu”te m je dodijeljena IndyBest Buy (IndyBest najbolja kupnja) oznaka.

Indy Best 2021

Obitelji su vozile kolica u stvarnim situacijama te testirale njihove limite…”Hodali smo i trčali kilometrima te smo kolica testirali na različitim terenima, od seoskih puteva do gradskih ulica, po kiši, vjetru i suncu, sve kako bismo pronašli kolica koja se ističu.” Promatrali smo koliko se lako koriste, i guranje i sklapanje,  koliko se čine udobnima, ali i one lijepe detalje koji su nas potaknuli da razmišljamo “ Aha, ovo je pametno!”

Kad je riječ o iCandy Lime Lifestyle kolicima zasigurno se radilo o mnogim “Oooo” jer su testeri bili impresionirani svime, od TotalFold sklapanja sa sjedećim dijelom i prednjom ručkom do inovativnog integriranog podesta za starije dijete.

Impresivna funkcionalnost iCandy Lime Lifestyle kolica dizajnirana je da zgusnuti obiteljski raspored olakša, a određene kvalitete ovih kolica jednostavno su oduševile testere…”Lime dolazi s košarom za novorođenče koja je obložena mekanim flisom što zvuči kao idealno mjesto za spavanje – tko ne bi htio spavati u njoj? Plus, može se koristiti kao košara za cjelonoćno spavanje što je super jer sa sobom na putovanja ne morate nositi putni krevetić ili Mojsijevu košaru. U paketu dolaze adapteri za autosjedalicu te povisivači koji omogućavaju da vam dijete bude bliže, a čine kolica idealnima i za restorane kada se mogu koristiti umjesto hranilice. Što se tiče vožnje, ona se glatko guraju dok se sjedeći dio amortizacijom prilagođava svakom terenu. Lime je odličan izbor za gradske vožnje i stanovnike gradova jer dodaje luksuz svakoj šetnji s bebom.

Plus je svakako da iCandy Lime Lifestyle dolazi u paketu koji uključuje sve što trebate za bebu od rođenja pa sve do 25 kg, uključujući torbu/ruksak za pelene i DuoPod što znači da je to jedan potpuni putni sistem koji nudi odličnu vrijednost za cijenu.

Ako ste u potrazi za kolicima koju pružaju najbolje vama i vašoj obitelji, onda je IndyBest odradio onaj teži dio posla za vas i olakšao vam potragu te presudio: “iCandy Lime su kolica koja su se u ovoj utakamici istaknula. Jako nam se svidjelo kako su kolica snažna, a opet lagana za upravljati i upakirana u dizajn i karakteristike koje stvarno rade razliku u životima roditelja.”

Istražite sve mogućnosti Lime Lifestyle kolica ovdje!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)