Što uzeti u obzir kod kolica za rastuće obitelji

Odabir pravih kolica za rastuću obitelj zahtijeva pažljivo razmatranje. Uzmite si vremena za istraživanje, pročitajte recenzije, pa čak i osobno isprobajte različite modele ako je moguće. Odabirom kolica koja odgovaraju potrebama vaše obitelji, osigurat ćete da vaši mališani mogu putovati udobno i sigurno, čineći svaki izlet radosnim iskustvom.

Mogu li se koristiti ista kolica za novorođenče i malo dijete?

Da, naći ćete da većina marki dječjih kolica, uključujući iCandy nudi kompletan sustav za putovanje, što znači da na njih možete lako pričvrstiti kompatibilnu autosjedalicu. Sva iCandy kolica također nose bebu od rođenja (s nosiljkom) do 25 kg, što ih čini idealnim i za novorođenče i za malu djecu. Jednom kada vaša beba bude spremna samo zamijenite svoju košaru sa sjedalicom!

U kojoj dobi bebe prerastu kolica?

Sa oko 6 mjeseci beba će biti spremna za sjedenje u kolicima. Postoji niz pokazatelja koji pokazuju kada je vaša beba spremna za prijelaz iz nosiljke u sjedalicu. Znakovi na koje treba obratiti pažnju uključuju kada vaša beba može sjediti bez pomoći, kada može kontrolirati svoje pokrete glave/vrata i kada se može udobno smjestiti unutar sigurnosnog pojasa jedinice sjedala.

Ne postoji fiksni dobni raspon kada će vaše dijete prerasti svoja kolica, no to je obično oko treće ili četvrte godine. iCandy Core ima najveću sjedalicu u asortimanu iCandy s kapacitetom od 25 kg, kao i iskačući naslon za noge za duže noge.

Kako odabrati dvostruku kolica?

Imati rastuću obitelj znači donošenje mnogih odluka, a jedna od njih je odabir pravih kolica. Kada birate savršena dječja kolica za svoju rastuću obitelj, morate uzeti u obzir nekoliko čimbenika – živite li u gradu ili na selu, veličina vašeg doma, vaš budžet, dob vaše djece, imate li blizance ili je to za novorođenče i malo dijete? Kako se vaša obitelj bude širila, trebat će vam kolica koja mogu udobno smjestiti vaše mališane i zadovoljiti vaše promjenjive potrebe. Ali s toliko opcija dostupnih na tržištu, može biti izazovno napraviti pravi izbor. Evo nekih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru kolica za vašu rastuću obitelj.

  1. Veličina i kapacitet

Kada su u pitanju kolica za rastuće obitelji, veličina je bitna. Uzmite u obzir veličinu vaše obitelji i dob vaše djece. Hoćete li trebati dvostruka kolica za dvoje djece različite dobi ili kolica za blizance? Odabir kolica s dovoljnim kapacitetom ključan je za udobnost i sigurnost vaše djece.

  1. Svestranost

Svestranost je ključna kada su u pitanju kolica za rastuće obitelji. Potražite kolica koja se mogu prilagoditi različitim situacijama i dobi djece. Neka kolica na tržištu nude mogućnost pretvaranja iz kolica za jedno dijete u kolica za dvoje djece, što vam omogućuje da ih koristite u slučaju proširenja vaše obitelji. iCandy Peach nudi 30 različitih konfiguracija u kolicima za jedno dijete, za blizance i za dvoje djece različite dobi, što ga čini ultimativnim izborom za sve veće obitelji. Vidjet ćete da mnoge robne marke nude kompletne putne sustave, što znači da na njih možete jednostavno pričvrstiti kompatibilnu autosjedalicu.

  1. Upravljivost i izdržljivost

Kada ste vani sa svojom obitelji, upravljivost je ključna. Uzmite u obzir teren kojim ćete se kretati, bilo da se radi o gradskim ulicama, parkovima ili neravnom terenu. Potražite kolica s odličnim ovjesom, čvrstim kotačima i lakim manevriranjem. Izdržljiva dječja kolica izdržat će svakodnevnu upotrebu i trajati dulje, što je važno za sve veće obitelji. Sva iCandy dječja kolica napravljena su da traju i dolaze s vodećim 5-godišnjim jamstvom u industriji.

  1. Mogućnosti pohrane

Obitelji koje rastu često imaju puno toga za nositi, od torbi za presvlačenje do grickalica i igračaka. Razmotrite mogućnosti skladištenja koje nude kolica. Sve iCandy torbe za prematanje imaju kuke za uredno pričvršćivanje na upravljač vaših kolica. Potražite prostranu košaru ispod, lako dostupne džepove, pa čak i držače za čaše za vašu udobnost. Imajući dovoljno prostora za pohranu, vaši izleti s obitelji mogu biti mnogo organiziraniji i ugodniji. iCandy Peach ima ekstra prostranu košaru s ugrađenim ventilacijskim sustavom i odvodnim otvorom za vrhunsku praktičnost.

Liberty Nicholas, mama dvoje djece i vlasnica iCandy Peach 7 Truffle kaže:

“Imati dvoje djece nije uvijek lako, ali smatram da mi svaki dnevni izlazak iz kuće pomaže da ostanem pri zdravoj pameti. Očito da biste to učinili, morate biti sigurni da imate prava dječja kolica. Rekla bih da kada tražite dječja kolica morate pronaći ona koja je lako sastaviti, ona u kojima je vašim bebama udobno, a za mene također moraju dobro izgledati!

Odlučili smo se za dvostruka kolica iCandy Peach 7 zbog svih gore navedenih razloga, ali također, s Ellisovim niskim mišićnim tonusom trebalo mi je nešto vrlo čvrsto i iznimno udobno da u njemu može sjediti. iCandy su jedina dječja kolica u kojima Ellis sjedi uspravno i ne savija se unutra. Također mi se sviđa kako nosiljka i sjedište koriste isti okvir, tako da ne morate negdje spremiti baš cijelu nosiljku kada završite s njom. Ovo je sjajno ne samo zbog skladišnog prostora i praktičnosti, već i iz kuta održivosti.”

 

Izvor članka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)