I ove godine iCandy je osvojio prestižnu Queen’s Award

iCandy je počašćen objaviti kako je Njeno Veličanstvo, Kraljica, dodijelila prestižnu Queen’s Award for Innovation (Kraljičinu nagradu za inovativnost) iCandy Worldu.

Ova nagrada smatra se najcjenjenijom britanskom nagradom za doprinos modernom britanskom dizajnu proizvoda i inženjerstvu te je prava potvrda predanosti iCandy Worlda ovim područjima.

2018. godina također je godina u kojoj se obilježava dugogodišnja vladavina kraljice Elizabete II. koja je Velikoj Britaniji, ali i svijetu, među vladarima koji su najduže vladali kraljevinom. Ovo impresivno nasljeđe dugo 65 godina prisutno je jednako tako u razvoju britanske industrije što čini ovu nagradu i godinu zbilja posebnom budući da je 2018. godina u kojoj iCandy slavi svoj 85. rođendan!

Kao četvrta generacija u ovom obiteljskom poslu, cijeli iCandy tim osjeća se počašćeno što je primio još jednu Queen’s Award. Ovo je priznanje cijelom poslovanju koje se temelji na mukotrpnom radu cijele godine kako bi se razvili novi proizvodi, koji na dostojan način predstavljaju britanski dizajn i inženjerstvo.

Osvojivši Queen’s Award for Enterprise in International Trade (Kraljičinu nagradu za poduzeće u internacionalnoj trgovini) 2016. godine, iCandy je ponovno počašćen i oduševljen ovom nagradom – ovaj put za inovaciju. Ovo potvrđuje da je pozicija iCandy proizvoda kao tržišnih lidera neupitna zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i inženjerstvu.

“Čestitamo svima u iCandy-u, Vaš težak rad, posvećenost i pionirska inovacija promijenili su cijelu industriju dječjih kolica i to globalno, predviđamo da ćete još dugo biti tržišni lideri.” Zaheer Sattar – Baby Planet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)